Den 1/6 1937 bildades Anderslövs Boik. Nästa år fyller föreningen 85(!!) år. Glöden för fotboll är stark i Anderslöv. I år spelar Seniorlaget i div 6. Ett bra gäng med fin sammanhållning som sneglar uppåt i serien.

Vi hoppas kunna ta in publik när väl serien är igång. Ni som bor i byn, och givetvis förhoppningsvis många andra, kom och stötta Anderslövs Boik, Anderslövs Stolthet!

/Marcus Andersson, tränare Anderslövs Boik.

Premiär Träningsmatch!
2024-02-17 16:11

Första matchen för säsongen idag mot Malmö United. Vinst 3-0.
Finns många bra saker att ta med oss från matchen. Två nyförvärv som visade sig från sina bästa sidor. Fyra i truppen uppflyttade spelare som är fostrade i föreningen. Två som i år fyller 15. två som fyller 16. (Theo Olsson 15, Noel Bergbring 15, Isak Persson Knutson 16, Lucas Magnusson 16.) Oerhört kul och inspirerande.
Nemanja Marcu som tillkommit från Pelister visar idag vilken oerhört duktig spelare han är. Ligger bakom mycket framåt men jobbar även hårt i defensiven.
Douglas Johansson Borglin, ny för säsongen från skegrie. Även han visar stor kapacitet med att utmana och ständigt hota på sin kant. Lägger även mycket krut i det defensiva även han. Två bra nyförvärv i dessa killar.
Matchens prestation tycker jag Lucas Magnusson, 16 år står för. Räddar en fint slagen frispark mot vänstra krysset. Stort spel i övrigt med fötterna. Starkt hålla nollan i sin Seniordebut. Theo Olsson 15 år, gör också en gedigen insats. Löper och sliter hela tiden och får idag också göra sitt första mål i Seniorlaget! Stort grattis till det.
Noel och Isak kämpar och gör det bra även de.
Hela laget jobbar och sliter och förtjänar alla beröm. Första matchen som sagt. Vi tar med oss vinsten, men även ett bra jobb, många bra sekvenser.
Vi tittar framåt.
/Marcus

Hemmapremiär
2022-04-16 00:13

Äntligen var det dags, hemmamatch! Allt som vanligt igen, i alla fall i fotbollen. Syftar på att vi ska spela en hel serie igen, utan restriktioner. Vi hade revanschlust efter en tung och märklig förlust mot Svedala borta.

Man skall aldrig skylla en förlust på domaren, men en sak är säker, han förenklade inget för oss.
Dags för möte med BK Skansen hemma. Vi börjar något nervöst, och efter en kvart ca gör de 0-1. Vi hamnar fel i försvaret och det kostar. Efter det kommer vi in i matchen och spelar riktigt bra. Vi får ett mål felaktigt bortdömt pga offside (tur vi har kameran). Vi viker inte ner utan tvärtom tänder det oss, och strax efter det gör vi 1-1 efter ett fint skott av Ola Isaksson. Vi skapar två-tre klara chanser till i första och nu äger vi matchen.

Vi får en hörna med en minut kvar på första halvlek och på den trycker vi in 2-1 genom Honken. Paus.

Vi samlar oss i pausen och är överens att vi inte ska tappa detta. Går ut och gör en lika fin halvlek och gör rättvist 3-1 efter fint spel där Johannes gör målet. Tyvärr gör vi en liten miss i försvaret igen som kostar och de reducerar till 2-3 med en kvart kvar.

Närmre än så kommer aldrig Skansen utan får åka hem utan poäng. Bra spel, hög moral och ett sanslöst krigande gav tre poäng! Det var vår kväll från början till slut. Alla i laget gör en bra insats och det är tillsammans vi är starka. Den magiska känslan efter en seger, ni vet som den man kan ta på, den låg kvar i omklädningsrummet långt efter att killarna gått hem. Stort tack LAGET, vilken match ni gjorde.

/Stolt Coach, Marcus.

Pandemin är över!! Eller ja, på god väg...
2021-05-30 17:10

Pandemin är tyvärr inte över. Men på god väg. Vi får äntligen spela matcher, syssla med det det handlar om, tävla! Vi har tränat och tränat, helt naturligt har inspirationen och motivationen dalat lite mellan varven, vi är inte mer än människor. Men när beslutet nådde oss att serien ska dra igång, hände nåt på träningen. Det tävlades. Jag älskar att tävla själv, har alltid hatat att förlora, handen på hjärtat alltid gett allt. Jag älskar att se när laget ger allt, i varenda närkamp, ända till domaren blåser av. Det är just det som ordet lag står för för mig. Ge allt, alltid, för varandra. Äntligen killar, spelet kan börja!!!