Boka fotbollsskola här
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
P09

P09

Välkommen till P09. Ett sammansvetsat gäng som spelat ihop under många år. Ett drivet gäng med många duktiga killar. I år är det 9-manna som gäller. Ännu en utmaning för killarna, vilket de trivs med.

Otroligt kul resa att vara tränare för detta gäng. Utvecklingen de har gjort är stor. Träningsviljan är lika stor som potentialen. Kom gärna och titta när vi spelar match. Det brukar bjudas på fin fotboll.

 

/Marcus Andersson

 

Årets sista träning!
2020-12-09 21:56
Avslutning
Då var sista passet för året avklarat. Alla fick vars en plakett/pris för träningsflit. Vi hade givetvis det hela utomhus.
Det blev vars en hamburgare och en dricka. 
Gjorde det bästa av situationen👍🏻
Hoppas alla får en fin jul i lugn och ro.
Vi ses igen nästa år när träningen åter drar igång.
God Jul och Gott Nytt år!

Hyllie borta.
2020-05-10 16:54

Bortamatch igår mot Hyllie. Ni som var på plats kan intyga, det var inte en av våra bästa matcher. Ändå stod vi där som vinnare när matchen var över. En stor styrka, att vinna trots att spelet inte satt där. Målen vi gjorde var riktigt bra och vi skapade en handfull chanser som man var redo att anteckna mål på flera ggr. Men igår var som sagt en sådan dag, spelet stämde inte riktigt, det var lite hit och dit. Men ändå, ändå vann vi. Sade till killarna efteråt, även om vi inte lyckades med allt så gick vi igenom matchen som ett lag.

Skönspel bjöd vi inte på kanske, men absolut heller inte fulspel, vilket vi fick se motståndarna bjuda på vid flertalet tillfälle. Starkt av killarna att hålla sig på mattan detta till trots!
Ser redan fram emot nästa match och veckans träningar. Vi jobbar på och tittar framåt, inte bakåt. Vi tar med oss det som var bra, resten är historia.
 
Marcus, tränare P09.
 
Seriepremiär
2020-05-03 10:39

Långt om länge kom serien igång. Kvarnby stod på schemat. Ett lag vi aldrig mött tidigare. Som oftast när vi möter lag från Malmö är det mycket attityd. Starkt av killarna, de låter sig inte påverkas av detta. Vi startade matchen bra och hade med lite flyt kunnat leda ganska stort i paus. Typiskt för en sådan här match, ena laget skapar massa chanser och det andra gör målen. Deras mål kom efter några trassliga situationer. Det gjorde att vi tappade modet. Men efter att vi fick straff och mål på den tände det till. Underläge 1-3 vändes till en skön och rättvis seger med 4-3. Matchen varar i 60 minuter och är inte över förrän domaren blåser. Gäller att tro på sig själv och laget, då finns inga hinder. Tror alla killarna i laget somnade med ett leende på läpparna, det gjorde i alla fall jag.

/Marcus, tränare P09.
 
Våra sponsorer