Boka fotbollsskola här
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
P 06/07
Välkomna tillbaka!
Då har vi satt igång med träningen igen. Vi kör som vanligt tisdag och torsdag kl 18-19.30.
Välkomna, Ann, Dannie, Harry och Liam
Tack och lycka till!
2020-11-22 22:14
TACK!
Tack alla för en otroligt fin eftermiddag tillsammans. Det kunde inte ha blivit en bättre avslutning på alla våra fantastiska år tillsammans. Ni är otroliga killar. Vilken glädje, värme och gemenskap vi har haft under alla år och så också idag. 
Alla ledare som varit med under åren förutom Johan som tyvärr inte kunde komma idag var också med och  tack till er alla. Vi har haft det så bra tillsammans.  
Ni föräldrar har varit strålande som supportrar och hejat och stöttat i alla år. Bästa hejarklacken!

Lars stort tack till dig också som hjälpt oss med allt möjligt under alla år. Planerat matcher, bokat träningstider, pumpat bollar, städat i förråden, snickrat i klubblokalen m.m. Du är en riktig eldsjäl i BOIK.

Nu är det dags att gå vidare. Vi provar alla lite nya äventyr och utmaningar. Lycka till alla var ni än hamnar i fotbollslivet eller med någon annan kanske ny aktivitet. Jag  är säker på att vi kommer att hålla kontakten framöver. Efter idag kommer vi inte att kommunicera via den här sidan men vi kör med Facebook sidan tills vidare. Anderslövs boik P 06/07 och Sms slingan kanske också fungerar vi får se?

Min tanke är att vi alla ska ses till våren igen här hemma i Ugglarp. Återkommer när det närmar sig men en helg i maj låter bra. Kanske kan det bli ytterligare en paddelträff innan dess. Min tanke är att resten av pengarna i lagkassan ska gå till dessa aktiviteterna. 

Det finns så många fina gemensamma minnen som vi bär med oss från alla träningar, matcher, cuper och andra samlingar. Jag kommer att somna gott i kväll och känna mig stolt över allt vi har åstadkommit tillsammans. Det hoppas jag ni också gör!

Kram och stort lycka!
Ann
Covid 19 och avslutningen
2020-11-21 14:31
Hej alla!
I morgon på avslutningen är det viktigt att  vi följer Folkhälsomyndigheternas rekommendationer för att minska smittspridningen av Corona. Därför har jag bestämt följande:
Tyvärr inga föräldrar kl 16 som planerat i samband med prisutdelning och mat. Det är tråkigt men det ända alternativet med tanke på situationen.
Vi kommer att se till att killarna tvättar händer och spritar händerna så ofta som möjligt under eftermiddagen och absolut innan de äter. Det är också viktigt att om det är någon som har minsta symtom på infektion, halsont, snuva, hosta, ont i kroppen, huvudvärk eller feber så stannar vederbörande hemma. 
Vi får alla träffas efter att pandemin är över och förhoppningsvis kan vi ses hemma hos oss i Ugglarp i maj  och grilla, umgås och spela fotboll på vår lilla plan. Jag kommer skicka ut inbjudan till alla när det närmar sig varmare tider.
Vi ledare gamla som nya ses i morgon tillsammans med alla underbara killar!
AnnAlla 
Avslutning
2020-11-15 21:33
Hej!
På söndagens avslutning på L9 Padel Court tänker vi oss följande upplägg.
Samling kl 12.30 för information. 
Padel 13-14.30 och 14.30-16.00 (3 banor)
Samtidigt kan vi spela Streetfotboll på en bana. 
Kl 16.00 serveras hamburgare med tillbehör.
Kl 16 kör samtidigt prisutdelning till alla fantastiska killar.
Vi tänker att ni föräldrar är välkomna kl 16 till priscermonin så att vi kan få riktigt mycket applåder!

Alla som varit med under året är inbjudna och kommer. Även kära gamla Ola Karlsson kommer. Känns verkligen som en riktig fin avslutning.

Varmt välkomna på söndag kl 12.30 alla spelare och ledare. Kl 16.00 alla föräldrar. 

Ses, Ann, Dannie, Harry, Liam, Knappen, Jakob och Ola

Lagmöte tisdag 10 nov
2020-11-07 13:44
Hej!
På tisdagens Lagmöte kommer vi att vara in Idrottshallen. Där kan vi hålla avstånd så det känns tryggt och säkert för alla. Fortsatt gäller en förälder per spelare. 
Viktigt att alla kommer då vi kommer att prata om vad som händer efter tisdagens möte.

Varmt välkomna, Ann, Dannie, Harry och Liam
Lagmöte
2020-10-18 22:31
Hej!
Tisdagen den 10 nov följer vi upp diskussionen vi startade på förra mötet. 
Vi kommer under veckorna fram till mötet ta kontakt med ett par andra lag för att höra hur det ligger till med spelare för eventuellt samarbete. Vi behöver fylla på med några spelare inför nästa säsong.
Vi kommer också att ha en diskussion med styrelsen och A-laget om framtiden för P15 i Anderslöv BOIK.
Vi hoppas så klart på den bästa lösningen så att alla killar som vill spela fotboll i Anderslöv BOIK ska ha möjlighet att göra det så länge de vill. Vi ser att vi har väldigt goda förutsättningar att erbjuda våra killar en stimulerande och utvecklande fotbollsmiljö tillsammans i Anderslöv BOIK.
Väl mött Ann, Dannie, Harry och Liam
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 06/01 20:01 
Hem, 30/12 20:14 
Hem, 22/12 20:00 
Hem, 05/12 20:15 
Hem, 26/11 21:32 
Hem, 26/11 09:13 
 
Våra sponsorer