SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
P09

P09

Välkommen till P09. Ett sammansvetsat gäng som spelat ihop under många år. Ett drivet gäng med många duktiga killar. I år är det 9-manna som gäller. Ännu en utmaning för killarna, vilket de trivs med.

Otroligt kul resa att vara tränare för detta gäng. Utvecklingen de har gjort är stor. Träningsviljan är lika stor som potentialen. Kom gärna och titta när vi spelar match. Det brukar bjudas på fin fotboll.

 

/Marcus Andersson

 

Träningslägret
2022-11-12 20:08
SV Oldenburger- Anderslövs BoIK

Så kom vi äntligen iväg på vårt träningsläger. Sålt och sparat i flera år för detta. En fantastisk upplevelse som vi alla tar med oss och kommer minnas hela livet. Allt flöt på, vi hade dessutom rena vårvädret alla dagar, 17 grader och sol, i November månad! Allt från träningar, boende, mat och badlandet var kanon. Matchen vi hade mot SV Oldenburger var en höjdpunkt. Vår första 11-mannamatch dessutom. Vi vann med 4-1 efter väldigt fint spel. Glädjen stor efteråt! Hela lägret visade alla prov på stor ödmjukhet och respekt för varandra. Ett fint bevis på vilket bra lag vi är även sidan om planen vilket är minst lika viktigt. Väl hemma igen och nu drar Vintermästerskapet igång. Mot nya utmaningar!

Vårsäsongen över.
2021-06-19 16:06

Idag avslutades vårsäsongen för P09 i Anderslöv.

Match hemma mot Skegrie. Det blev vinst med 11-0.

Summerat det lite efter några timmars vila. Tycker vi gör vår bästa match spelmässigt idag. Spelar med stor rörlighet vilket hela tiden leder till fina målchanser.

Flera mål kommer till efter väggspel och tillbakalägg  på ett tillslag, ETT tillslag. Låter enklare än det är, men måste säga att killarna är långt komna tekniskt sett. Spelar oerhört moget, fascinerande att se.

Träning ger färdighet.

Vi har hunnit spela 5 matcher här på våren, vunnit samtliga övertygande. Det viktigaste för mig är att vi spelar bra, använder oss av varandra för att ta oss fram, skapa målchanser, hjälper varandra när vi försvarar oss. Fungerar det nyss nämnda brukar det leda till att man vinner vilket givetvis varje gång ska vara målet, vinna matchen. 
Nu är det dags med ett träningsuppehåll.

Vila kroppen, huvudet.Tack till er som stöttar laget på såväl borta och hemmamatcherna. Nu njuter vi av alla fina matcher vi gjort och inte minst av sommaren.

Vi ses på Anderslövs IP, det är där det händer!

Glad sommar.

/Marcus

 

Linero borta.
2021-05-30 00:17

Dags för bortamatch mot Linero. Fredag kväll, det började lite sömnigt vilket ledde till Lineros 1-0.

Det tände laget, och efter det släppte vi aldrig taget. Precis som mot Skanör senast ledde vårt spel till mål flera gånger om. Vi gjorde en fin match åter igen. När det var över stod det 2-9 på tavlan! En härlig vinst! Grymt bra jobbat killar!

/Marcus

Matcher igen!
2021-05-30 00:08

Äntligen får vi spela matcher igen. Över ett halvår sedan sist.

Första seriematchen tog vi emot Skanör hemma.

Lite smårostigt i början som väntat. Men vi tog tag i spelet ganska omgående. Kombinerar oss fram flera gånger och det leder till mål. Spelar oss ur press i trängda lägen. Använder oss av målvakten för att vända spelet. Tänker på åldern killarna har, de spelar det till trots väldigt moget. När matchen var över hade vi vunnit med 9-0. Man ska komma ihåg att det var det laget vi mötte i Halör cup och  då vann vi med 2-0. Hänt en del längs vägen.

Jättenöjd med dagens insats, nu väntar två träningar i veckan sen åker vi till Lund och möter Linero.

/Marcus

Årets sista träning!
2020-12-09 21:56
Avslutning
Då var sista passet för året avklarat. Alla fick vars en plakett/pris för träningsflit. Vi hade givetvis det hela utomhus.
Det blev vars en hamburgare och en dricka. 
Gjorde det bästa av situationen👍🏻
Hoppas alla får en fin jul i lugn och ro.
Vi ses igen nästa år när träningen åter drar igång.
God Jul och Gott Nytt år!

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 17/02 16:08 
Hem, 11/01 13:24 
Hem, 18/12 21:47 
Hem, 20/05 18:28 
Hem, 18/05 13:36 
 
Våra sponsorer