Ni som planerar att beställa kläder har veckan ut på er. Efter helgen lämnas provkläderna tillbaka och vi kommer då lägga vår beställning.

Premiär
2024-04-06 12:10

Igår Fredag var det seriepremiär. Klågerup borta.

Alltid speciellt med premiär. Träningsmatcher är alltid en fingervisning var man står, men seriespel är nåt helt annat. Igår kändes det hela dagen att det var match, känslan av lite nervositet men också förväntan. Oslagbar känsla. Trots ett katastrofalt väder med ösregn kände jag en stor glädje från första stund.

Energin hög i omklädningsrummet, den togs också med ut på planen. Klågerup är ett duktigt och starkt lag, det visste vi om. Men redan från minut ett kände jag mig väldigt lugn. Vi låg rätt i position över hela planen. Tog kloka bra beslut. Stängde ner Klågerup dels genom just att vi låg rätt, men också genom väldigt stark kommunikation inom laget. Redan efter tio min gör vi 1-0 genom Mathias Schön på en frispark av hög klass.

De flesta på idrottsplatsen inklusive målvakten var säkra på att bollen skulle gå över. Men bollen dyker ner och in i mål. Vi kontrollerar matchen och skapar tre fyra chanser innan Andreas Olsson gör 2-0 i minut 31.
Behärskad bredsida i straffområdet, fint framspelad av Johannes Jönsson.

3-0 i minut 38 av Adnan Rastoder, fint mål bredsida i bortre hörnet.

I paus trycker vi på att fortsätta och inte slå oss till ro.

Andra halvlek ser likadan ut, vi kontrollerar matchen. Tyvärr får Andreas Olsson ytterst märkligt två gula kort i samma situation, vilket ger rött.
En från Klågerup åker också på två gula, så vi spelar 10 mot 10 resten av matchen.

Vi gör 4-0 i minut 70 genom Johannes Jönsson på patenterat avslut.

Klågerup reducerar på en soft penalty men kommer inte närmre.

En väl genomförd match, väldigt nöjd med samtliga i laget.

Nu njuter vi av segern i helgen sen väntar en ny träningsvecka, efter det tar vi emot Gylle.

/Marcus

Träningskläder
2024-03-26 12:08

Idag i samband med att puma kommer ut med sin van kommer också träningskläderna till klubben. Alla modeller finns i alla storlekar. Ni som önskar att prova ut och beställa kan göra det redan ikväll. Kläderna finns på klubben under två veckors tid.

Snabbast leverans om man beställer inom dessa två veckor då vi kommer göra en stor beställning.

Beställer man efter finns risk för lång väntetid.

Med vänlig hälsning, Anderslövs Boik.

Sista träningsmatchen.
2024-03-23 15:30

Det märks att det drar ihop sig. Kändes laddat inför matchen i Torsdags mot FC Möjligheten.

En match med högt tempo och bra kvalite. Möjligheten ett spelande lag som ville gå genom mittfältet. Där var vi starka och släpper inte till särskilt många farligheter på 90 minuter. Vi tar ledningen efter fint spel, målskytt Theo Olsson. Sen kvitterar de genom ett skräpmål som inte ens är en målchans. Vi skapar många bra chanser och kommer igenom där vi vill. 1-1 i paus.

Får helt rätt en straff i andra som Adnan Rastoder kallt slår i mål. Det blir inte fler mål trots chanser, vi vinner med 2-1.

Alla gör mkt bra ifrån sig. Extra plus till mittbacksparet Lippe/Holmström, men även Douglas Borglin som löper konstant i 90 min.

Nästa match är seriepremiären. Nu gnuggar vi det sista på träningarna sen är det äntligen dags.

Marcus

Lunds BK Krubban
2024-03-18 20:30

I helgen som gick mötte vi Lunds BK Krubban.

Vi gör spelmässigt en bra match. Många fina anfall.

Vi har kontroll och släpper inte till mer än en chans som de utnyttjar.

Vi är klart bättre och vinner helt rättvist med 4-1.

Dessutom ett mål inne efter en offside som kändes tveksam. Nu har vi en match till innan seriestart.

FC Möjligheten kommer och möter oss på Torsdag.

Efter det blir nästa match seriepremiären. Den har vi sett fram emot ett bra tag nu!

Marcus

Genarp
2024-03-18 20:16

Förra helgen mötte vi Genarp. En stark motståndare och en hård blåst gjorde det svårt. Tre av Genarps mål gjordes av deras högerytter som var planens snabbaste spelare. Vi saknade inte chanser även om vi inte gjorde vår bästa match. Ibland har man inte dagen bara. Det och ett duktigt Genarp gjorde att vi förlorade för första gången i år.