SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Matchvärdar MFF-match
2024-05-15 21:01

Den 28:e maj kl 19:00 är BoIK matchvärdar vid matchen MFF-Elfsborg på Eleda Stadion. Det innebär att våra 9-åringar spelar förmatch och går in som maskotar med spelarna. 

 

De flesta biljetterna går som vanligt till matchvärdslaget men det finns ett begränsat antal fribiljetter till övriga BoIKare. Hör av er snarast om ni önskar biljetter. Önskemål om biljetter skickas till andersblixt@telia.com. 

Framtid!
2024-05-14 16:27
Simon Christensson, Jakob Svensson och Elliott Andersson

Simon, Jakob och Elliott spelade förra säsongen i klubbens P09. Ett lag som tyvärr löstes upp.

Bla blev locktoner från stora klubbar avgörande.

Simon och Jakob spelar numera i TFF u15:s akademilag. Elliott spelar i MFF P16. Samtliga fostrade i Anderslövs Boik sedan 6-års ålder.  Vi är stolta som klubb och önskar dessa killar stort lycka till framåt!

Anderslövs Boik

FC Näset
2024-05-13 17:49

Dags för premiär på Gunnars Gröning. Ett tippat topplag, FC Näset stod för motståndet. Ett bra lag men det hade vi räknat med. Det blev också en kamp mer än skönspel. Ibland blir det så och då gäller det att stå upp. Vi tar ledningen på en fast situation, Patrik Lippe är sist på bollen. 1-0 står sig i paus.

Andra halvlek har vi tre bra chanser men bränner alla.

Typiskt, Näset kvitterar efter en retur på frispark.

Alla kämpar och till slut gör Adnan 2-1 efter ett fint avslut i bortre.

Det står sig matchen ut och vi vinner femte raka matchen. 
Ny vecka väntar, då möter vi Skivarp borta på Fredag.

Stort tack till alla som ordnade med allt runt matchen med kiosk osv och till er som var bollkallar.

Marcus 

Skegrie Borta
2024-05-12 19:39

Skegrie som förra året spelade div 5 öppnade matchen med hög energi första 15 minuterna. Efter det tog vi över matchen. Vi gör två mål och leder med 2-0 i paus. Målskyttar Daniel Persson och Johannes Jönsson.

Andra halvlek gör vi två mål till fram till 4-0 genom Andreas Ohlsson och Adnan Rastoder. Efter det blir vi något nonchalanta och släpper till några chanser. Men bra försvar och bra målvaktsspel gör att vi håller tätt.

Vi punkterar matchen genom Andreas Ohlssons andra mål. Matchen slutar rättvist 5-0.

Marcus

Omg 3. Holmeja Borta.
2024-04-20 16:27

Match borta mot Holmeja på en fin idyllisk idrottsplats.

En svår motståndare Holmeja. Krigar och kämpar. Tyvärr fick de matchen dit de ville. Vi blir lite bekväma och faller in i deras sätt att spela. Alla överens i halvlek att vi kan bättre. Med ca 20 minuter kvar får de en straff som domaren är helt ensam om att se…

Holmeja tar där ledningen. Lätt att gå ner sig i det läget men vi lyfter oss istället. Vi kvitterar i 68:e minuten efter fint spel på vänsterkanten. ST håller sig framme nära mål och placerar bollen i mål.

Vi skapar några chanser, sen i 77:e minuten kommer Ola Isaksson igenom och trycker upp bollen i nättaket till 1-2. Strax efter kommer Kim Eriksson igenom och gör med hjälp av en försvarare 1-3.

Tre blytunga poäng mot ett jobbigt Holmeja.

Vi visar stor styrka som vänder trots ett psykologiskt mål på feldömd straff. Nu har vi matchflri helg som kommer. Nästa match blir mot skegrie borta den 5:e maj.

 Marcus 

Hemmapremiär
2024-04-20 16:23

Förra helgen hade vi hemmapremiär. Tyvärr spelade vi på konstgräs. Gräsplanen inte helt spelbar än. Full storm vilket nästintill omöjliggjorde spel. Vi vinner med 4-0 efter 3-0 i halvlek.Tre viktiga poäng bärgade.

 Marcus 

Nyheter från våra lag
Senior, 17/02 16:11 
Senior, 16/04 00:13 
Damlag , 29/04 20:48 
 
Våra sponsorer