SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Fotbollsskolan
2024-06-20 21:01

Två fantastiska dagar på idrottsplatsen. Fint väder, 100 barn igång i blandade åldrar. Härligt att se.

Utan alla som ställde upp som ledare, som hjälpte till med kiosken osv hade det inte funkat. Stort tack till alla som hjälpte till och gjorde det möjligt. Tillsammans gjorde vi Fotbollsskolan 2024 precis så bra som vi hoppats på. Tack också till alla fina barn som deltog.

Hoppas vi ses på idrottsplatsen igen inom kort!

/Anderslövs Boik

Serien vände.
2024-06-17 19:16

I Torsdags vände serien. Klågerup kom på besök. För att hänga på kändes det som de var tvungna att vinna mot oss. Matchen i sig var välspelad och av de lagen vi mött är Klågerup de som spelat bäst fotboll. Båda lagen har bollen i perioder i första halvlek. Men det är vi som skapar chanserna och redan i nionde minuten gör vi 1-0 genom Daniel Persson. 
Andra halvlek får vi hörna mot oss. Vi lyckas få bort bollen men vi gör en markeringsmiss och Klågerup kvitterar. I tio minuter efter det trycker Klågerup på men vi försvarar oss bra. Vi tar över matchen igen och spelar riktigt bra. På hörna i 77:e minuten gör Johannes Jönsson 2-1. Kort efter det gör ”Bassi”

3-1 efter matchens bästa anfall.

Tabellen toppar vi och nu återstår endast Gylle borta innan vi går på sommaruppehåll. Seger där och det ser onekligen bra ut inför hösten.

/Marcus 

Gislöv
2024-06-08 19:50

Match borta mot Gislöv idag. Ett Gislöv som förlorat mot lagen i toppen med uddamålet. De tog också ledningen ganska snabbt. Vi kvitterar genom Johannes Jönsson efter ett fint anfall. Stundtals spelar vi väldigt bra, kombinerar. Men en väldigt svårspelad plan, ojämn och hålig. Nemanja Marcu håller sig framme och gör 2-1 som det står i paus. 
Andra halvlek ser likadan ut, vi blandar och ger. Vi gör 3-1 genom Andreas Ohlsson. Kort därefter reducerar Gislöv efter miss i kommunikationen i backlinjen.

Gislöv ställde om snabbt. Men kom aldrig närmre. Istället hör vi 4-2,5-2 och 6-2.

Johannes 2, Andy 3 och Nemanja 1.

Vi behåller förstaplatsen i tabellen.

Ny vecka väntar, bla med hemmamatch på Torsdag mot Klågerup.

Marcus 

Pelister
2024-06-02 21:24

Idag hade vi hemmamatch mot Pelister.

Två topplag som gjorde upp om poängen. Förmodligen årets hittills varmaste dag gjorde att matchen blev än tuffare. Pelister är ett bra spelande lag, även fysiskt starka. Vi står upp mycket bra matchen igenom och just den kampen vinner vi klart. Vi tar ledningen efter ett påpassligt långskott när målvakten står långt ut, målskytt Daniel Persson. Vi lyckas hålla dem borta från farliga ytor i mitten. De tvingas lyfta in bollar. Jonathan Holmström går upp i duell (knuff i ryggen?) och hamnar ur balans, när bollen dimper ner gör de 1-1.

Tycker vi kontrollerar matchen och på frispark lyfter Daniel Persson in bollen och Andreas Ohlsson nickar in 2-1. Vi gör en del byten då vi behöver få in friska ben.

I slutet kommer vi två mot en och de drar ner Johannes, domaren blåser straff. Andreas Ohlsson sätter den säkert i mål. Trots att de blir desperata i slutet lyckas de bara skapa en halvchans som Jonas i mål räddar fint. Vi vinner rättvist med 3-1.

Det betyder att vi går upp i topp, med en match mindre spelad.

En extra fin grej idag, vi gick in på planen till Simon Böös Boiklåt. Ett initiativ av just Simon Böös. Det kändes riktigt fint. Tack Simon för ditt engagemang.

Tack till er som gjorde allt kring matchen, kiosk, inträde osv. Tillsammans gjorde vi det till en fin dag.

Tack!

/Marcus

Anmälan Fotbollsskolan 2024!
2024-05-28 09:13

Hej på er alla Boikare!

 

Då var anmälnings sidan helt färdigt så nu är det fritt fram för er att gå in och anmäla erat/era barn till årets fotbollskola 2024.

 

Klicka bara på anmälnings länken här nedan så hamnar ni rätt direkt.

 

https://sportadmin.se/book/?F=%7BEAC6C00C-D315-46D9-AB0A-0A9F9AC03B2E%7D

 

Hoppas att så många av er så möjligt kan komma och vara med och göra dessa dagarna till dom roligaste.

 

Ha en fortsatt skön dag.

 

Mvh Anderslövs Boik

Klagstorp borta.
2024-05-27 07:31

I helgen som gick hade vi bortamatch mot Klagstorp.

Vi leder i paus med 2-0. Med lite bättre utdelning hade det kunnat stå 5-0. Gör några byten i halvlek både spelare och taktiskt. Vi sätter tryck och vi vinner boll högt i banan. Vi vinner andra halvlek med 8-0, matchen med 10-0. Till helgen kommer Pelister på besök. Men först två träningar i veckan.

Marcus 

Nyheter från våra lag
Senior, 17/02 16:11 
Senior, 16/04 00:13 
Damlag , 29/04 20:48 
 
Våra sponsorer