Senior

Hemmapremiär
2022-04-16 00:13

Äntligen var det dags, hemmamatch! Allt som vanligt igen, i alla fall i fotbollen. Syftar på att vi ska spela en hel serie igen, utan restriktioner. Vi hade revanschlust efter en tung och märklig förlust mot Svedala borta.

Man skall aldrig skylla en förlust på domaren, men en sak är säker, han förenklade inget för oss.
Dags för möte med BK Skansen hemma. Vi börjar något nervöst, och efter en kvart ca gör de 0-1. Vi hamnar fel i försvaret och det kostar. Efter det kommer vi in i matchen och spelar riktigt bra. Vi får ett mål felaktigt bortdömt pga offside (tur vi har kameran). Vi viker inte ner utan tvärtom tänder det oss, och strax efter det gör vi 1-1 efter ett fint skott av Ola Isaksson. Vi skapar två-tre klara chanser till i första och nu äger vi matchen.

Vi får en hörna med en minut kvar på första halvlek och på den trycker vi in 2-1 genom Honken. Paus.

Vi samlar oss i pausen och är överens att vi inte ska tappa detta. Går ut och gör en lika fin halvlek och gör rättvist 3-1 efter fint spel där Johannes gör målet. Tyvärr gör vi en liten miss i försvaret igen som kostar och de reducerar till 2-3 med en kvart kvar.

Närmre än så kommer aldrig Skansen utan får åka hem utan poäng. Bra spel, hög moral och ett sanslöst krigande gav tre poäng! Det var vår kväll från början till slut. Alla i laget gör en bra insats och det är tillsammans vi är starka. Den magiska känslan efter en seger, ni vet som den man kan ta på, den låg kvar i omklädningsrummet långt efter att killarna gått hem. Stort tack LAGET, vilken match ni gjorde.